annetarkiainen1@gmail.com
040-1988188 | Avoinna: ma - pe 10 - 17 Lounastauko: 12-13 | Maaherrankatu 28, 50100 Mikkeli

MISSÄ SISUSTUSSUUNNITTELIJAA TARVITAAN?

Sisustussuunnittelija on rakennuttajan, remontoijan neuvonantaja. Lisäksi sisustussuunnittelija toimii markkinoilla olevien tuotteiden ja materiaalien tietopankkina ja tarjoaa rakennuttajalle vaihtoehtoja hankintoihin.
Hän yhteensovittaa hankittavien tuotteiden esteettisen yhteensopivuuden ja antaa hintatietoa asiakkaalle hankintavaihtoehdoista ennen tilauksia. Suunnittelijalta vaaditaan herkkyyttä aistia tilaajan toiveet ja heidän mieltymykset.

Sisustussuunnittelu Anne Tarkiainen

MIKSI SISUSTUSSUUNNITTELIJAA TARVITAAN?

Sisustussuunnittelijan tehtävä on antaa käytännöllisiä neuvoja toiminnallisiin ja tilallisiin ongelmakohtiin, jotta ratkaisut eivät olisi epäkäytännöllisiä.

Sisustussuunnittelu ei ole ainoastaan värien, materiaalien ja kalusteiden suunnittelua tai yhteensovittamista. Se kattaa kaiken tekstiilien vallinnasta esimerkiksi takan, porraskaiteen tai kiintokalusteiden detaljitasoiseen suunnitteluun

Sisustussuunnittelu Anne Tarkiainen
Sisustussuunnittelu Anne Tarkiainen

Pyydä suunnittelija ilmaiselle tarjoukaskäynnille, kartoitetaan Sinun tarpeesi sekä paras mahdollinen aika sisustussuunnittelulle.
Osan suunnittelukuluista peittää yhteistykumppaneiden kanssa neuvottelemani alennukset, näin säästytään virhehankinnoilta, myös Sinun aikaasi säästyy näin.
Kaikki toimeksiannot Sisustussuunnitteluliiton tuntiaikasuosituksin. Varaa kohteeseesi maksuton arviokäynti !

Inspiraatiota ja vinkkejä


© Copyright 2004-2017 Sisustusuunnittelu Anne Tarkiainen || Web-nikkarointi: Verkkoverstas